Nikole Pašića 7, KRAGUJEVAC I Radno vreme: pon-pet 11-19h sub 10-15h
Tel.+381606106188 I info@ami-studio.rs
Vrh
Biologique Recherche

Proizvodi

Naši proizvodi za telo
Faza pripreme

Faza pripreme je ključni korak u postizanju finalnih rezultata koje daje metodologija Biologique Recherche.

Biologique Recherche dodatak ishrani pomaže da se kontroliše unos hrane uspostavljanjem homeostaze (energetskog balansa) i zahvaljujući psihološkim faktorima. Pomaže u gubitku težine smanjivanjem želje za grickanjem između obroka.

Ovi proizvodi imaju veliku moć eksfolijacije koja je neophodna jer je i epiderm tela puniji. Nezaobilazni su za čišćenje kože i uspostavljanje balansa da bi se koža tela idealno pripremila da što bolje apsorbuje ostale proizvode Biologique Recherche.

Svakog dana u telu se nagomilavaju novi toksini koji guše epiderm i ometaju vitalne ćelijske mehanizme. Da bismo pomogli telu da se oslobodi svih nagomilanih toksina ili pripremili kožu za tretmane mršavljenja, nudimo obloge za telo na bazi morskih algi.

Faza tretmana

U ovoj fazi koriste se proizvodi s najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka da bi se, uspostavljanjem optimalnih funkcija epiderma, podstakla njegova samoregeneracija.

Serumi i ulja Biologique Recherche mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s kremama da bi se pojačalo dejstvo aktivnih sastojaka. Koža ih brzo upija zahvaljujući jedinstvenoj teksturi.

Ključni korak u najaktivnijoj fazi tretmana i nege, kreme za telo ciljano deluju na konkretne probleme (strije, celulit, regeneracija, pigmentne fleke) da bi telo ponovo bilo skladno i lepo.