Nikole Pašića 7, KRAGUJEVAC I Radno vreme: pon-pet 11-19h sub 10-15h
Tel.+381606106188 I info@ami-studio.rs
Vrh
Biologique Recherche

Proizvodi

Naši proizvodi za lice
Faza pripreme

Faza pripreme je ključni korak u postizanju finalnih rezultata koje daje metodologija Biologique Recherche.

Odstranjuju sve tragove šminke i nečistoće. Sadrže aktivne sastojke s kojima počinje faza pripreme. Koža postaje meka i osvežena. Ovi proizvodi su prvi korak u nezi kože i treba ih koristiti svakodnevno − ujutru i uveče.

Svaki tretman Biologique Recherche u salonu ili nega kod kuće počinje ritualom nanošenja Losiona P50 kojim se postiže blaga eksfolijacija, reguliše prekomerno lučenje sebuma, koža hidrira i održava kisela pH vrednost epiderma.
Biologique Recherche duže od 40 godina razvija ovu jedinstvenu liniju kozmetičkih proizvoda koji pospešuju prirodni proces eksfolijacije epiderma i pomažu obnavljanje epidermalnog štita.

Maske su poslednji proizvodi koji se nanose u fazi pripreme. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka kojima se koža dubinski čisti i stabilizuje. Maske sadrže esencijalne masne kiseline koje obnavljaju proteolipidni zaštitni sloj kože posle eksfolijacije, pa se koža priprema da apsorbuje proizvode koji se nanose u fazi tretmana, koja je i najaktivnija faza. Za Biologique Recherche je karakteristično da se maske s razlogom nanose u sredini, a ne na kraju protokola kako se aktivni sastojci naneti u kasnijoj fazi ne bi odstranili prilikom ispiranja maske.

Faza tretmana

U ovoj fazi koriste se proizvodi s najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka da bi se, uspostavljanjem optimalnih funkcija epiderma, podstakla njegova samoregeneracija.

Autentični serumi su najčistije formule iz asortimana proizvoda Biologique Recherche. Sadrže isključivo aktivne sastojke u formi amino-kiselina ili kratkih peptida. Ciljano deluju na konkretne disbalanse, kao što su dehidratacija, devitalizacija, fine linije, seboroična koža itd.

U pojedinim stanjima kože mogu se privremeno pojaviti disbalansi koji zahtevaju ciljani tretman i trenutne, ali i dugotrajne rezultate. Zato je Biologique Recherche usavršio novu generaciju seruma − ciljane serume − čiji aktivni sastojci fitobiološkog i biotehnološkog porekla deluju i na uzroke, i na posledice uočenih disfunkcija.

Kreme dopunjuju dejstvo autentičnih seruma, pružaju koži osećaj prijatnosti i štite je od spoljašnjih agresivnih uticaja. Bogate su aktivnim sastojcima i lako se nanose zahvaljujći pažljivo osmišljenim formulama i teksturi koja ne ostavlja mastan, okluzivni sloj na koži. Naše kreme su svrstane u 10 kategorija prema ciljanom dejstvu na određena stanja kože.

Zona oko očiju je naročito osetljiva, a često joj ne posvećujemo dovoljno pažnje. Prvo se na njoj otkrivaju znaci starenja kože, pa zahteva da je hidriramo i hranimo posebnim preparatima. Naši proizvodi za negu kože oko očiju, namenjeni i za mladu i za staru kožu, hidriraju kožu, ublažavaju znake umora oko očiju ili peglaju kožu i popunjavaju bore, zavisno od potreba.

Solarni proizvodi su neizbežni u zaštiti epiderma od sunčevog zračenja koje direktno utiče na starenje kože. Biologique Recherche je otišao korak dalje sa svojim triom proizvoda koji pripremaju kožu za izlaganje suncu, efikasno je štite od sunčevih zraka i deluju umirujuće na kožu nakon izlaganja suncu.
Ekskluzivno razvijen u našoj laboratoriji za istraživanje, Triple Shield Complex© pruža 100% prirodnu zaštitu od UVA, UVB i infracrvenih zraka da bi se sprečili prevremeno starenje kože i dehidratacija.

Završni serumi koje karakterišu specifične formule finalni su korak u nezi kože. Sofisticirani i čarobni, svojim dragocenim sastojcima i trenutno, i na duži rok poboljšavaju kvalitet i izgled kože. Ovi dragoceni fluidi sadrže različite biljne ekstrakte s višestrukim dejstvima. Završni serumi takođe stabilizuju efekte proizvoda nanetih u najaktivnijoj fazi tretmana. Odlična su podloga za šminku i idealni za svakodnevnu upotrebu, kao i za specijalne prilike.

Sérums de Teint (tonirani završni serumi) savršeno kombinuju efikasnu negu kože i idealnu pokrivnu moć tečnog pudera. Zahvaljujući dugotrajnoj hidrataciji, pružaju osećaj prijatnosti tokom celog dana, bez ikakvog osećaja zatezanja. Pored zaštite kože i odlične pokrivne moći, aktivni sastojci pružaju i dobru fotozaštitu. Koža može da diše, ten je svetao i izgleda potpuno zdravo.