Nikole Pašića 7, KRAGUJEVAC I Radno vreme: pon-pet 11-19h sub 10-15h
Tel.+381606106188 I info@ami-studio.rs
Vrh
Biologique Recherche

Proizvodi

Naši proizvodi za kosu i kožu kosmatog dela glave
Faza pripreme

Faza pripreme je ključni korak u postizanju finalnih rezultata koje daje metodologija Biologique Recherche.

Lotion P50 Capillaire (Losion P50 za kosu) nežno pročišćava kožu kosmatog dela glave i reguliše lučenje sebuma istovremeno ojačavajući otpornost vlasi.

Formulisane tako da ciljano deluju na konkretne probleme, ove maske ojačavaju kožu kosmatog dela glave i vlas kako bi ih pripremile za proizvode koji se nanose u najaktivnijoj fazi tretmana i nege.

Ovo su šamponi za blago pranje kose i pročišćavanje kože kosmatog dela glave, zavisno od konkretnih potreba. Kod svih šampona Biologique Recherche osnovni sastojci za pranje su biljnog porekla tako da su šamponi vrlo blagi. Nijedan naš šampon ne sadrži natrijum-lauril-sulfat, pa su pogodni za često pranje kose bez rizika od agresivnog dejstva na kožu kosmatog dela glave.

Faza tretmana

U ovoj fazi koriste se proizvodi s najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka da bi se, uspostavljanjem optimalnih funkcija epiderma, podstakla njegova samoregeneracija.

Balsami i kreme Biologique Recherche ne sadrže silikon. Obnavljaju spoljašnji sloj dlake (kutikulu), čime se olakšava raščešljavanje, a kosa postaje glatka i sjajna.

Biologique Recherche je razvio asortiman seruma koji deluju sveobuhvatno i efikasno, a rezultati su odmah vidljivi. U njihov sastav ulaze sirovi sastojci, a formulisani su tako da ciljano i efikasno rešavaju ili sprečavaju konkretne probleme, kao što su gubitak kose (alopecija) ili hiperseboreja.

Proizvodi koji se nanose poput završnih seruma kruna su tretmana i nege jer štite i jačaju kosu. Tako ojačana i zaštićena od svakodnevnih agresivnih uticaja iz spoljašnje sredine, kosa postaje blistavija i sjajnija.