Nikole Pašića 7, KRAGUJEVAC I Radno vreme: pon-pet 11-19h sub 10-15h
Tel.+381606106188 I info@ami-studio.rs
Vrh
Biologique Recherche

Proizvodi

za najbolje tretmane na osnovu svog stanja kože
Proizvodi za skidanje sminke

Odstranjuju sve ostatke šminke i nečistoća prouzrokovanih zagađenjem. Sadrže aktivne sastojke s kojima započinje pripremna faza, čiste kožu i čine je mekanom. Ovi proizvodi su prvi korak u nezi kože i treba ih koristiti svakodnevno, ujutru i uveče. Skidanje šminke uvek početi od zone oko očiju, i to čistim tupferom.

Losioni P50

Losioni P50, P50V i P50W za eksfolijaciju i uspostavljanje balansa epiderma rezultat su 35-godišnjih studija i iskustava, zahvaljujući kojima su i napravljeni ovi jedinstveni proizvodi. Losioni P50 pospešuju prirodni proces eksfolijacije epiderma i tako pomažu obnavljanje epidermalnog „štita”. Ojačani epiderm može efikasno da obavlja svoju zaštitnu funkciju i ispolji sjajna svojstva samoregeneracije. Losion P50, najpoznatiji i najtraženi proizvod Biologique Recherecha, postao je neizbežan proizvod jer svaki tretman Biologique Rechercha ili nega kod kuće počinju ritualom „P50”. Svakodnevnom upotrebom, ujutru i uveče, postiže se blaga eksfolijacija, reguliše lučenje sebuma, obavlja hidratacija i održava kisela pH vrednost epiderma. Sprečava urastanje dlaka i deluje na već urasle dlake tako da je idealan za negu kože pre i posle brijanja.

[mkdf_product_list_carousel info_position=“info-below-image“ space_between_items=“no“ orderby=“date“ order=“DESC“ taxonomy_to_display=“category“ image_size=““ number_of_visible_items=“1″ slider_loop=“yes“ slider_autoplay=“yes“ slider_navigation=“yes“ slider_pagination=“yes“ number_of_posts=“5″ taxonomy_values=“Lip Gloss“]
Maske za dubinsko čišćenje i stabilizaciju kože

Maske su poslednji proizvodi koji se nanose u pripremnoj fazi, pre faze tretmana. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka kojima se postiže dubinsko čišćenje i stabilizuje stanje kože ali i produžavaju blagotvorni efekti prethodno nanetih proizvoda. Sadrže esencijalne masne kiseline kojima se obnavlja proteolipidni zaštitni sloj kože nakon eksfolijacije i koža priprema za proizvode koji se nanose u samoj fazi tretmana. Za Biologique Rechereche je specifično to što se, za razliku od drugih brendova, maske s razlogom nanose u sredini tretmana a ne na kraju da bi se izbeglo da se aktivni sastojci naneti u pripremnoj fazi odstrane kada se maska ispira.

[mkdf_instagram_list number_of_columns=“1″ space_between_columns=“medium“ show_instagram_icon=“yes“ image_size=“low_resolution“ slider_loop=“yes“ slider_autoplay=“yes“ slider_navigation=“yes“ slider_pagination=“no“ number_of_photos=“4″ slider_speed=“5000″]
Autentični serumi

Autentični serumi spadaju u najčistije formule iz game proizvoda Biologique Rechercha. Njihovi glavni aktivni sastojci su u formi amino-kiselina ili kratkih lanaca peptida s minimalnom količinom konzervansa. Njihovo ciljano dejstvo usmereno je na tretman specifičnih disbalansa (dehidratacija, devitalizacija, bore, koža sklona seboreji itd.). Ovi serumi se koriste samostalno ili pomešani u koktel. Njihovo dejstvo se podstiče aparatom Remodeling Face® tokom tretmana u salonu.

Ciljani serumi

U pojedinim stanjima kože može se privremeno pojaviti disbalans, koji zahteva ciljane tretmane kojima se postižu i trenutni i dugotrajni efekti. Biologique Recherche je zbog toga razvio novu generaciju seruma – ciljane serume čiji aktivni sastojci dobijeni fitobiološkim i biotehnološkim postupcima deluju i na uzroke, i na posledice uo čenih disfunkcija. Prva dva seruma iz ove nove generacije seruma odgovor su na probleme reaktivnih i osetljivih koža i koža kojima naro čito nedostaju lipidi ili su izložene stresu u uslovima izuzetno suve ili hladne klime.

Kreme Biologique Recherche

Kreme se nanose na lice, vrat i dekolte. U izbalansiranim količinama snabdevaju kožu potrebnim sastojcima biljnog, biološkog i morskog porekla, kao i sastojcima dobijenim biotehnološkim postupcima. Dopunjavaju dejstvo autentičnih seruma i štite epiderm od spoljašnjih agresivnih uticaja. Zahvaljujući naročitoj teksturi hidriraju kožu ali ne ostavljaju mastan, okluzivni sloj na koži. Lako se nanose, a zahvaljujući bogatoj koncentraciji aktivnih sastojaka optimalni rezultati se postižu i malim količinama nanete kreme. U okviru većine programa za negu kože preporučuju se dve različite kreme, jedna za dan, druga za noć. Naš asortiman obuhvata tri različite vrste krema: osnovne kreme, specifične kreme i kreme za intenzivnu negu.

Završni serumi

Ovi serumi se nanose u završnoj fazi i njihove formule su specifične. Sofisticirani i čarobni, svojim dragocenim sastojcima i trenutno i na duži rok poboljšavaju kvalitet i estetski izgled kože. Mogu se naneti i pre i posle kreme da bi koža dobila prirodan, blistav sjaj. Ovi dragoceni fluidi sadrže brojne ekstrakte biljnog porekla, različite vitamine, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu i ekstrakte DNK sa izraženim svojstvima hidratacije i oksigenacije. Završi serumi takođe stabilizuju efekte proizvoda nanetih u prethodnoj fazi tretmana, odnosno nege. Odlična su podloga za šminku i mogu se koristiti i svakodnevno, i u specijalnim prilikama. Efekti: završnim serumima se fiksiraju i produžavaju efekti proizvoda Biologique Rechercha naneti u prethodnim fazama tretmana, odnosno nege.

Solarni proizvodi

Sunce – najgori neprijatelj kože? Biologique Recherche je posle četiri godine istraživanja lansirao inovativnu, efikasnu i bezbednu liniju proizvoda koji verno prate epiderm kroz sve tri faze koje se vezuju za sun čanje: od pripreme, preko zaštite kože tokom izlaganja suncu, do obnavljanja kože posle sun čanja. Ovaj inovativni metod nege kože u tri faze – priprema, zaštita, reparacija – zasniva se na tri ciljana proizvoda: Preparation U.V., Protection U.V. i Reparation U.V. koji se primenjuju pre, tokom i posle izlaganja suncu, koje može biti veoma štetno.

Biologique Recherche

Proizvodi

za skidanje šminke i čišćenje lica

Odstranjuju sve ostatke šminke i nečistoća prouzrokovanih zagađenjem. Sadrže aktivne sastojke s kojima započinje pripremna faza, čiste kožu i čine je mekanom. Ovi proizvodi su prvi korak u nezi kože i treba ih koristiti svakodnevno, ujutru i uveče. Skidanje šminke uvek početi od zone oko očiju, i to čistim tupferom.

[mkdf_product_list_simple number_of_columns=“four“ space_between_items=“normal“ orderby=“date“ order=“DESC“ taxonomy_to_display=“category“ display_title=“yes“ title_tag=““ title_transform=““ display_excerpt=“yes“ display_price=“yes“ display_rating=“no“ number_of_posts=“4″ taxonomy_values=“Moisturizing“ excerpt_length=“30″]