Nikole Pašića 7, KRAGUJEVAC I Radno vreme: 10-18h
Tel.+381606106188 I info@ami-studio.rs
Vrh
Building Better Skin

Tretmani

izaberi najbolji tretman na osnovu svog stanja kože:

Naši tretmani lica otkrivaju vašu lepotu iznutra, daju koži zdrav i prirodan sjaj. Iako željeni rezultati često zahtevaju strpljenje, briga o vašoj koži je uvek vredna truda. Naši kozmetičari će u saradnji sa Vašim potrebama osmisliti personalizovani pristup i plan lečenja koji će rezultirati blistavom i besprekornom kožom.

Stanje moje kože je:

(odaberite u nastavku…)

umorna koža izložena stresu

Tretman za restrukturaciju i zatezanje, koji stimuliše prirodni obrambeni sistem kože i tako omogućava koži da što duže zadrži mladalački izgled. Tokom tretmana, posebnim pokretima trljanja i glađenja kože, vršimo hidrataciju i površinsko popunjavanje sitnih bora. Koža je mekana i deluje sveže.
U sastav proizvoda ulaze prirodne aminokiseline, ekstrakt svile, hijaluronska kiselina, kompleksi Omega 3 i 6 masnih kiselina, ekstrakti bundeve i biljni kompleksi za regeneraciju.
Tretman regulise pH vrednost kože,uspostavljajući balans kože.
Posebnom metodom masaže postiže se trenutni efekat remodelovanja i stiče se utisak da su bore popunjene, naročito oko očiju, usta i nazolabijalnih brazdi. Koža dobija svoju vlažnost, smiruje se iritacija i gube vidljivi znaci stresa na koži.
Hijaluronska kiselina zateže i regeneriše. Svi sastojci zajedno daju potrebnu vlažnost, kako bi koža ponovo dobila na volumenu. Oslobođena stresa i dobro nahranjena koža je relaksirana. Na nivou epiderma, poboljšava se tekstura kože i ten postaje blistaviji. Ovaj tretan se preporučuje za umornu i kožu izloženu stresu, kao i onu koja je podložna opuštanju.

normalna i koža sklona seboreji

Ovaj tretman podrazumeva ručni lifting lica, izvodi se posebnom metodom štipkanja po metodi dr Jacquet-Leroy. Tehnika se sastoji od površinskih i dubinskih štipkanja koja omogućuju da se igrom suptilnih refleksa deluje na mikrocirkulaciju, stimulišući je na taj način, a istovremeno delujući na regulaciju lučenja lojnih žlezda.
Višenamenski proizvod u obliku seruma i praha, koji se aplikuje tokom ovog tretmana pun je aktivnih sastojaka koji su različiti ali imaju komplementarna svojstva: uspostavljaju balans, štite i zaceljuju kožu, jačaju i učvršćuju, tonifikuju.
Pored ovih efekata, proizvod vrši mehaničku eksfolijaciju, glačanje kože, dajući joj finiju teksturu, pospešuje obnavljanje epiderma.Pravi efekat „liftinga“ postiže se za samo 45 minuta. Tretman je za energizaciju, koji glača i kožu čini blistavo lepom, takođe odstranjuje mrtve ćelije i hidrira.
Tretman se preporučuje za normalnu i seboroičnu kožu.

starija i opuštena koža

Tajna ovog specfičnog tretmana jeste u primeni posebne „secret“ maske, koja u svom sastavu ima više komponenata, a to su: prokolagen, sredstvo za oksigenaciju, MC110, aloja vera, podloga za tkiva koja ne izaziva alergiju. Efekti samog tretmana su višestruki. Maska ima efekat liftinga, popunjava bore, tonifikuje, zadrzava vodu u tkivima.
Ovaj tretman se preporučuje za stariju i opuštenu kožu, a poseban efekat ima na zapuštenu kožu.

devitalizovana i dehidrirana koža

Tretman sa kavijar maskom spada u jedan od biloških tretmana Biologique Rechercha. Ovaj prirodni proizvod potpuno se sjedinjuje sa kožom i izuzetno je delotvoran. Tretman je idealan za sprečavanje starenja kože, a ekstrakt kavijara hrani kožu i kompenzuje smanjene fukcije kože. Maska regeneriše tkivo, tako što aktivira obnavljanje ćelija, takodje hidrira kožu i zateže. Svojim umirujućim dejstvom maska kavijar ublažava iritaciju.
Tretman se može primeniti na svim tipovima i stanjima kože, a posebno na osetljivim kožama. Klijentima se savetuje da se prepuste morskoj svežini ovog tretmana. Tajna lepote i mladalačkog izgleda leže u regenerativnim svojstvima kavijara. Ovo je luksuzni tretman za zahtevnu kožu, koji istu čini glatkom i čvršćom.
Tretman se preporučuje za devitalizovanu, dehidriranu i kožu sa smanjenim tonusom, kao i kožu sa proširenim porama.

normalna i nežna koža

Predstavlja tretman u kojem se primenjuje jedan od dva losiona MC 110 N°1 ili MC 110 N°2. Losioni su 100% biljnog porekla u čiji sastav ulaze sunđeraste alge, imaju sva svojstva voćnih kiselina, ali nemaju neželjene posledice i mogu se nanositi na kapke kao i na kuperoznu kožu. Losioni pročišćavaju površinske slojeve kože, poboljšavajući funkciju epiderma. Takođe, tonifikuju i hidriraju kožu. Efektom bubrenja kože, popunjavaju krupnije i sitnije bore.
Ovo je pravi tretman za postizanje volumena. Crte lica izgledaju kao da su popunjene, a oval lica je reoblikovan. Koža je glatka, čistija i mladalački blistava.
MC 110 N°1 se preporučuje za normalnu i nežnu kožu, a MC 110 N°2 za puniju i atoničnu kožu.

masna i problematična koža

Voćne kiseline tretman Biologique Rechercha predstavljaju tretman za sebe, sastoji se u primeni specifične maske na bazi voćnih kiselina. Maska pročišćava kožu, ublažava površinske nedostatke. Vrši eksfolijaciju i pospešuje regeneraciju ćelija, takodje tonifikuje i glača krupnije i sitnije bore, smanjujući pigmentne fleke.
Originalna receptura ima dejstvo hidratacije i eksfolijacije i reguliše lučenje lojnih žlezda, skida izumrli površinski sloj kože, ima regenerativno dejstvo. Sadrži veoma aktivne supstance koje mogu izazvati različite osećaje tokom tretmana najpre peckanje, potom osećaj toplote i najzad osećaj zatezanja tkiva. Ova maska obnavlja kožu čak i u slučajevima punijeg epiderma.
Tretman se preporučuje za sve tipove kože, posebno za masnu i problematičnu kožu, kožu sa flekama, površinskim nedostacima, punije, keratinizovane kože.

koža bez sjaja i sa pigmetnim flekama

Eksfolijant tretman predstavlja tretman za eksfolijaciju i zatezanje za puniji, opušten i devitalizovan epiderm, kao i za epiderm sa izraženim znacima prevremenog starenja i pigmetnim flekama koje nisu prouzrokovane patološkim stanjima kože.
Tretman je namenjen za puniju kožu, izboranu kožu i onu kojoj nedostaje tonus i koja ima izražene pigmentne fleke, a sastoji se u primeni specifične maske za eksfolijaciju P50 Biologique Recherhea.
Maska za eksfolijaciju P50 za lice vrši eksfokijaciju i pospešuje regeneraciju ćelija, čini ten jednobraznim i svetlijim, tonifikuje kožu i glača manje neravnine epiderma. Maska takođe pomaže da se ublaže znaci prevremenog starenja kože.
Preporučuje se za keratinizovanu, kožu bez sjaja i devitalizovanu kožu, idealna je za kožu sa pigmetnim flekama.

problematična koža i sa proširenim porama

Podrazumeva tretman kojim se sa lica uklanjaju nečistoće u obliku mitisera, akni i bubuljica mehaničim putem. Usavršenom metodologijom tretmani su prilagođeni svakom tipu kože, napravljeni da se prilagode klijentu uz odabir odgovarajućih preparata.
Tretman se preporučuje za kože sa proširenim porama, sklone seboreji i problematične kože.